torsdag 24. januar 2013

Slik får du en six pack fort med de riktige øvelsene


Mange av oss har drømt om å ha en riktig stram og fin six pack uten noen gang å i det hele tatt oppnådd det. Kanskje vi kan forandre på det?


Her er et innlegg fra en person som mener at magetrening ikke alltid trenger å være det som skal til for å få en fin six pack... Vi mener vel at det er noe riktig i det han sier, og det er greit med forskjellige meninger. Kanskje blir det litt feil å si at en får nok trening i fra dagligdagse rutiner. Noe magetrening må man bare medberegne for et godt resultat.

 

Vil du ha en markert six pack og beholde den?

Jeg er sikker på at de aller fleste som leser dette innlegget eller er på denne bloggen ønsker seg magemuskler som synes! Bortsett fra å ha en lav fettprosent, er steinharde magemuskler faktisk ganske enkelt å oppnå om du bare vet hvordan du skal gjøre det riktig. For å maksimere vekst stimulering formidling til hver kroppsdel, må vi:  Jobbe hardt med funksjonen i akkurat den muskelen. Gi motstand mot muskelen i stillingen PEAK sammentrekning. Så hvordan gjør vi dette for magemusklene?   Om du ikke er sikker, bør du lese videre..

Dette kan vi trygt si om six pack

bilde av musklene i mageregionen For å være mer spesifikk, vi snakker om Rectus Abdominus muskelen. Dette er den gruppen med muskler som sørger for å gi det utseendet på magen som kalles for en six pack. Ta en titt på skissen til høyre om menneskekroppen. Rectus abdominus er selvfølgelig det avsnittet i grått. For å være helt ærlig, har jeg aldri direkte jobbet med mine magemuskler i hele mitt liv. Det er riktig, jeg har aldri gjort et enkelt sett med "broom vendinger" eller "side bend". Du her rett og slett ikke behov for det i det hele tatt. Den tverrgående abdominus og obliques får alt arbeidet de trenger indirekte fra arbeidslivet om du ikke sitter i en kontor stol hele dagen da.

Så la oss fokusere på jobben med akkurat six pack musklene. Funksjonen av rectus abdominus er å bringe brystkassen og bekkenet tettere sammen. Enhver spinal fleksjon type bevegelse vil få jobben gjort, og bringe disse six-pack musklene i en posisjon av full sammentrekning! En flott måte å oppnå dette, og også gi motstand på topp sammentrekning punktet (PCP) er med Decline Sit-Ups (med vekter). Under ser du en video som er laget for denne type trening. Den vil hjelpe deg godt på vei når det kommer til mage øvelser.


 * Hold vekten på brystet og begynn med å avta overkroppen.
 * Ikke la hele ryggraden å røre benken nederst rep. Bare korsryggen bør utgjøre en liten kontakt.
 * Kom tilbake opp sakte
 * Hold på PCP og pause på et sekund før du starter den negative delen på nytt.

Du vil ofte høre i instruksjonsvideoer, "Gjør høye reps for magemuskler". Vel, det avhenger bare av hvor høyt "høy" er. 


Noe over 30 reps kan vi påstå at ikke optimalt å bygge abdominal muskel på.
Arbeid musklene innenfor det anabole vinduet som alle andre muskler. Du kan også ha blitt rådet til å "presse" magemusklene på toppen av rep. Mens jeg tror dette er velmenende,  du må ikke om du ikke har lyst! Hvis vekten er tilstrekkelig tung, vil du bli automatisk tvunget til å ha motstand for å komme inn i PCP. Om du frivillig klemmer magemusklene sammen, er vekten for lett. For å få formet bra magemuskler, må du alltid huske dette viktige faktum: En six-pack oppnås ved å gjøre følgende ...

1. Bygge opp magemusklene på helt basis nivå.

2. Får en fettprosent på 9% eller lavere (menn) og rundt 16% eller lavere for kvinner. Du trenger en diett som kaster fett og bevarer muskel vev, en enkel vekttrening rutine å bygge hele kroppen, inkludert magen, kaste på litt HIIT cardio og du er på vei til en flott six-pack!  

Så med få ord kan vi enkelt si at det raskeste resultatet for å få frem magemusklene får du ved å senke fettprosenten. Det er når fettprosenten er nede at du kan begynne å finpusse på musklene med spesielle øvelser.

For flere gode innlegg om trening, se på de mest populære innlegg i høyre kolonne...


Har du noen gang tenkt på hvordan alle de andre topp modellene har klart å oppnå det resultatet de har når det kommer til muskler? Vel det er ingen tvil om at kosthold er en viktig del av resultatet. De som driver med kroppsbygging sier at for å oppnå et godt resultat må du fokusere 20% på trening av musklene og 80% kosthold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar