lørdag 13. april 2013

10 kjappe tips til flat mage




Du trenger ikke en gang å tenke på å hold inn magen og presse deg inn i den gamle hvite jeansen, som du likte så godt for tre år siden. Er kroppen forandret, man man bare bite i det sure eplet og gjøre noe med det.

Det finnes mindre smertefulle og mer behagelige måter å løse problemet på. De råd som kommer, er gitt fra eksperter som har et samarbeid med health.com og de har kommet fram til de beste tips for flat mage. Dette skal på en enkel måte hjelpe deg til å få tilbake den gamle figuren i rekordfart til sommeren!

Spis på dette magiske tidspunktet.

Spis "snack" som inneholder proteiner mellom kl 3 og 4 på ettermiddagen. Prøv deg på en protein bar eller ost med lavt fett innhold. Et eple gjør heller ikke skade, men prøv å gå for organisk. Uansett hva du gjør, så ikke glem dette lette måltidet. Det er viktig fordi det balanserer blodsukkeret og gir en metabolisme boost.

Ha en ball tilgjengelig i hjemmet.

Gjør ball øvelser 3 ganger i uken. Ligg flat på ryggen med armene over ditt hode og dine føtter rett ut. Start med en stabilitets ball over ditt hode i mellom dine hender. Sett armene dine med ballen over ditt bryst samtidig som du bøyer opp knærne dine. Gjør så den motsatte bevegelse, slik at du ender opp i startposisjon.  Gjør denne øvelsen 10 til 15 ganger. Husk at når du gjør denne øvelsen, skal korsryggen til en hver tid være i kontakt med bakken. Følger du denne instruksen, vil du fort komme i mål med flat mage.

Null g sukker hele tiden.

Hold deg så nært null gram sukker, som du bare klarer. Dette vil holde insulin mengden lav og opprettholde mengden av glucagon høy. Glucagon, et hormon som er din beste venn i forhold til kampen for flat mage! Se for deg Pack Man som surrer rundt din midje og gomler i seg fett som han bruker til energi. Det er Glucagon. Jo nermere null gram sukker du har i deg, jo større mengde glucagon vil du ha i kraft. Så enkelt er det...

Tygg på denne du..

Tygg maten din godt. Da mener jeg så godt at maten blir som saft med fruktkjøtt, før du svelger. Fordøyelsen starter allerede ved munnen, så uten godt tygd mat, blir ikke maten godt fordøyd. Du bidrar nemlig til at magen får en enklere jobb om du tygger maten godt i forveien.

La situps komme til slutt.

Det blir anbefalt DCBA (diet, cardio, builing muscle og abs execises) Følger du denne rutinen, vil du fort kunne tape 1 kilo i uken. Bruk 60 min pr dag på å preparere sunn mat. 20 min pr dag ca 3 ganger i uken på cardio. 15 min 3 ganger i uken på muskelbygging. Bruk 5 min pr dag 5 dager i uken på situps.

Rist på havsaltet.

Om du føler at magen er oppblåst, kan det ofte være saltet som er den skyldige. Bruk naturlig salt, som inneholder mindre sodium enn det tradisjonelle saltet. Hold deg også langt unna soya saus. Til og med "lav sodium soy sauce" inneholder mye sodium og få magen lett til å ese ut. Hold deg selvfølgelig også unna store måltider som gjør at magesekken ekspanderer.

Slå og tap vekt.

Legg til boksing til din cardiotrening. Når du slår ut i luften med vekter rettet mot et fast punkt, trener du hele magen og midjen slik at du øker forbrenningen. Et godt tips kan være å stå foran et speil når du trener. Dette hjelper en del på støtte muskulaturen og sørger for at kroppen forbrenner ekstra godt.

Prøv deg på flat mage juks.

Mens du trener for å få tilbake den flate magen, kan det være en ide å trekke oppmerksomheten bort fra magen i mellomtiden. En litt mindre tettsittende bluse og en kort bukse, som viser mye hud, kan ha en meget god effekt. På den måten vil de fleste ikke legge så lett merke til om magen ennå ikke er 100% flat.

Størrelse betyr noe allikevel.

Å spise kontrollert og det inklusive fullkorn mat, er en av de beste måtene til å fjerne mage fett. En undersøkelse viser at folk som spiser mer hel korn går ned i vekt fortere. Sørg derfor å spise oftere, men mindre porsjoner.

Den ultimate flat mage meny for den selv disiplinerte.

Til frokost: En-to hel korn skiver med naturlig peanøtt-smør og en kopp med dine favoritt bær. Skulle du ikke ha tilgang til dine favoritt bær, anbefaler jeg Acai bær på siden. Til lunch: Spinat salat med noen skiver avocado, tofu og noen cherry tomater. Til drikke: Frisk appelsin juice. Sørg for at den er naturlig/økologisk. Til middag: Grillet laks med kokt potet. Som smakstilsetter kan du legge ved hvitløk, oliven og asparges. Til kvelds: Helst før klokken 20.00 En kopp med fett fri yoghurt og solsikkefrø.

Bare le i vei...

Det beste for dine magemuskler, er latter. Hver gang du ler, strammes magemusklene.. Det finnes faktisk Latter-yoga-klasser. Tenk på det neste gang du ler, at du faktisk trener magemusklene. Tenk bare tilbake på den gangen du lo så mye at du fikk vondt i magen. Denne dagen fikk magen en virkelig god trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar