mandag 8. april 2013

Slik fjerner du baby magen


Etter å ha fødet et barn, er det en stor prosess å få kroppen tilbake til det den var før du ble gravid. Bekkenet skal tilbake, huden skal regenerere seg og vannet skal ut av kroppen.


Om du ikke gjør noe som helst etter fødselen, vil kroppen omsider gå tilbake tilnærmet som den var før, men ikke alle er like heldig og det er som oftest synlige sport til at du har vært gravid tidligere. Dette kan du unngå med å ta tak i problemet. Spørsmålet er bare hvor tidlig man kan starte med kropps øvelser etter å ha fødet et barn. Noen mener 3 uker etter mens andre mener 2 mnd.

Det riktige er med en gang. Men det vil ikke si at du skal ta sit ups 3 dager etter fødsel, men ta noen lette strekk øvelser. Et eksempel er å ligge på rygg strak og strekke hendene dine så langt bak hodet som mulig og hold. Andre ting kan være å få massasje av din kjære.

Gni inn kroppen med sitrus olje med mye a vitaminer på magen. Bare det å sette kroppen i aktivitet, som for eksempel en spaser tur, er godt for kroppen. Enkle øvelser som kan sette i gang blodsirkulasjonen i kroppen er viktig etter en fødsel.

 Etter hvert som du føler deg i bedre form, kan det jo være greit å ligge på rygg og løft ett ben av gangen i været. Det stimulerer magemusklene igjen, slik at når du begynner å ta trening for alvor, er kroppen allerede kjent med litt belastning. Begynn å jogge når du kjenner deg sterk nok til det. Jo fortere du får økt forbrenningen, jo tidligere vil magen gå sammen igjen.

Dette bør du gjøre under svangerskapet

Med en gang du merker at magen begynner å vokse, bør du hver morgen og kveld, smøre inn magen med vitamin og mineral olje. Går du på en helsekost butikk, vil du bli henvist til gode oljer for gravid mage. Dette gjør at huden din blir mer elastisk og derfor minsker du sjansen for å få strekkmerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar